شیوه صحیح بسته بندی انجیر خشک

جعبه کارتنی انجیر

شیوه صحیح بسته بندی انجیر خشک، نگهداری از محصول و فروش فوق العاده آن را تضمین می‌نماید، به همان اندازه که یک بسته بندی غیر اصولی و غیر استاندارد میتواند به محصول و برندینگ آسیب برساند. اگر تولید کننده یا صادر کننده انجیر خشک هستید، بی شک به صحیح ترین شیوه برای بسته بندی آن می اندیشید؛ بسته بندی انجیر خشک باید طوری باشد که علاوه بر حفظ کیفیت محصول، ظاهری شکیل و جذاب داشته باشد.

توجه به اصول بهداشتی در جعبه انجیر خشک

یکی از مهم ترین فاکتور هایی که می بایست در بسته بندی انجیر خشک به آن توجه نمود، رعایت نکات و قوانین بهداشتی میباشد. بسته‌ بندی باید به گونه ای تولید شده باشد که مشتری اطمینان یابد مسائل بهداشتی اصطلاحا مو به مو در آن اجرا شده و محتویات درون بسته بندی کاملا بهداشتی است. این موضوع در مورد محصولات صنایع غذایی اهمیت دو چندان پیدا میکند و لازم است تولید کنندگان به نوع متریال بسته بندی هایشان توجه ویژه ای داشته باشند.

چرا پک های مقوایی و کارتنی گزینه اول تولید کنندگان برای بسته بندی انجیر است؟

از آن جایی که کارتن و مقوا وزن ناچیزی دارند و جز متریال های ارزان قیمت و مقرون به صرفه برای بسته بندی محسوب میشوند، میتوان از آنها در جهت پک محصولات از جمله انجیر خشک بهره برد. شایان ذکر است که پک های مقوایی و کارتنی به علت اینکه دوستدار محیط زیست هستند و بازیافت پذیز نیز میباشند، مورد توجه بسیاری از تولید تولید کنندگان و صادر کنندگان قرار گرفته و آنها را مشتاق به تهیه این نوع بسته بندی ها نموده است.

از طرفی بهره بردن از دو چاپ رایج افست و فلکسو یکی دیگر از دلایل استفاده از پکهای مقوایی و کارتنی میباشد. از آنجایی که انجیر خشک شده جز دسته خشکبار بوده و هم‌چنین وزن کمی هم دارند، اغلب از جعبه های مقوایی برای بسته بندی آنها استفاده میشود که این جلوه و ظاهری شیک و زیباتری را برای پک به همراه خواهد داشت. البته این نکته قابل ذکر است که کارتن مادر این دسته از بسته بندی های مقوایی، از جنس کارتن میباشد.

نقش بسته بندی انجیر در پیشی گرفتن از رقبا و صادرات

بسته بندی های شکیل و زیبا همان وهله اول، نظر مخاطب را به خود جلب نموده و تاثیر مثبتی بر روند فروش خواهند گذاشت. پکهای جذاب بیش ‌از هر چیز بر انگیزه مصرف‌کننده تاثیر مثبتی میگذارند زیرا مخاطبان اینطور تصور میکنند که محتوای درون جعبه، حتما محصول با ارزش و با کیفیتی است که در چنین پکی بسته بندی شده است. در حقیقت میتوان گفت تاثیر بسته ‌بندی مطلوب مانند رفتار محترمانه یک فروشنده با مشتری است. در صورتیکه مشتریان با چنین فروشندگانی برخورد کنند، بی شک محصول را خریداری خواهند کرد.

در مورد صادرات محصولی مثل انجیر خشک، بزرگترین نگرانی که در بین صادر کنندگان وجود دارد، سلامت و کیفیت آن میباشد؛ نگرانی‌ هایی مثل وجود آفات که باعث خراب شدن همه محصولات میشود یا دفورمه شدن جعبه بسته بندی پیش از رسیدن به مقصد یا کشور هدف! این موارد نه تنها به محصول آسیب میرسانند، بلکه باعث لطمه به اعتبار تولید کننده و برند را نیز زیر سوال خواهد برد. اگر چنین مشکلی رخ دهد، اعتماد کشور وارد کننده از بین رفته و برگرداندن اطمینان از دست رفته‌اش، کار بسیار دشواری است. به همین خاطر انتخاب و تهیه یک جعبه بسته بندی مرغوب و مناسب برای صادرات، اهمیت ویژه ای دارد.

صادرات انجیر خشک زرد به اروپا

انجیر میوه ایست خوش طعم و دارای مواد قندی که علاوه بر مصرف آن به شکل تازه و خشک شده، به صورت شربت، مربا و یا مارمالاد ( نوعی مربا ) نیز سرو میشود. بیشترین سهم تولید انجیر دنیا، در خاورمیانه بوده که کشورمان ایران، پنجمین رتبه را در این میان به خود اختصاص داده است. انجیر انواع مختلفی دارد که از معروف ترین آنها، انجیر زرد است. انجیر زرد خشک شده ارزش غذایی بالایی داشته و به علت کیفیت و طعم مطلوبی که دارد، علاوه بر مصرف داخلی، متقاضیان فراوانی در بازار های خارجی از جمله اروپا دارد.

به منظور افزایش بازده صادرات و حفظ کیفیت آن تا رسیدن به مقصد، لازم است که از جعبه های لمینتی و مقوایی با چاپ افست + خدمات چاپ ( سفلون، یووی، طلاکوب و غیره ) جهت برجسته کردن برند تجاری و جذب مخاطبان بیشتر بهره ببرید تا صادرات این خشکبار لذیذ در سطح وسیع و به صورت عمده صورت بگیرد.

کارتن بسته بندی آجیل و خشکبار به صورت دو لایه، سه لایه و پنج لایه تولید میگردد. این پک ها با مقاومت بالای خود، محصول و جعبه بسته بندی را از هر گونه آسیب و خطر مصون نگاه میدارند. برای صادرات آجیل و خشکبار هایی مثل انجیر خشک، کشمش، پسته و از این قبیل جهت فروش بهتر و تاثیر گذاری میتوانید از جعبه لمینتی که تنوع رنگی فراوانی دارند، بهره ببرید.

دلایل استقبال از کرافت در پک انجیر خشک

کرافت، مقوایی است که از خمیر کاغذ به دست آمده و در دو رنگ قهوه ای روشن و تیره در بازار عرضه میشود. این مقوا بسیار مقاوم بوده و یکی از پرطرفدار ترین جنس های بسته بندی در بازار برای خشکبار های مثل انجیر میباشد برای تا وزن 400 گرم بسته بندی توصیه میشود در ابعاد 5*12*18 مناسب است که هم میتوان بر روی آن طرحی انجیر را چاپ نمود و هم میتوان در کنار چاپ از طلق هم برای نمایش محصول داخل جعبه کرافت استفاده نمود.

این مقوا هم ظاهری زیبا و مشتری پسند داشته و هم محصول را از آلودگی های احتمالی حفظ خواهد کرد. امروزه کرافت با ویژگی بازیافت پذیری و با ظاهر توستالژیک خود، جهت بسته بندی بسیاری از محصولات از جمه انجیر خشک مورد استفاده قرار میگیرد.

جعبه کرافت طلق دار

نتیجه گیری

این روزها بسته بندی تنها یک وسیله ارتباطی ساده و کاربردی نیست بلکه تبدیل به یک سرویس هوشمند شده است. بسیاری از ما ارزش و جایگاه بسته بندی را دست کم گرفته ایم و به این موضوع واقف نیستیم که با انتخاب یک جعبه بسته بندی مناسب و انتنخاب هوشمندانه میتوان به موفقیت عظیمی دست یافت.

جهت تهیه انواع جعبه بسته بندی برای محصولات خود میتوانید به شرکت کارتن پک مراجعه نمایید و از کارشناسان فروش مشاوره رایگان دریافت نمایید.

4.9/5 - (13 امتیاز)

2 دیدگاه برای “شیوه صحیح بسته بندی انجیر خشک

    • زهره انوری گفته:

      سلام. برای تولید جعبه و بسته بندی هایی که مختص مواد غذایی و خوراکی هستن، از مقوا های بهداشتی که مهر وزارت بهداشت دارن، استفاده میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.